T: +386(0)51.635.904
info@eminenta.eu
Vremenska napoved
Mini ANG-SLO slovarček
E-razglednice
Chauffeur Services
AirRouting group
Private Aircraft Charter
gostje s Tajske na safariju po evropskih mestih Natisni E-mail

V letu 2006 smo organizirali in izvedli turo na relaciji Ljubljana – Pariz – Milano – Rim – Ljubljana. S posebnimi gosti s Tajske smo v 14 dneh prevozili 6600 kilometrov in med drugim preizkusili vsa pomembnejša igrišča za golf na poti.
Eminenta je poskrbela za celotno organizacijo, vozilo, voznika, vodenje in prevajalca.

 
skupina iz Kazahstana na obisku v Sloveniji Natisni E-mail

Junija 2006 je prišla na 17-dnevni obisk v Slovenijo skupina iz Kazahstana. Naše podjetje je poskrbelo tako za odrasle kot za otroke, saj smo organizirali raznolike dnevne aktivnosti, načrtovali posamezne izlete in priskrbeli luksuzno opremljeno vozilo z voznikom - vodičem.

 
londončani preizkušali slovensko kulinariko Natisni E-mail

Leta 2003 smo organizirali obisk Slovenije izredno zanimivi skupini premožnih Londončanov. Njihov obisk je trajal 5 dni, namen pa ni bil ogled Slovenije, temveč le prepuščanje gurmanskim užitkom. Gospode smo popeljali po vseh boljših gostilnah po Ljubljani in Obali ter jim predstavili izvrstno kapljico Goriških brd. Poskrbeli smo, seveda, tudi za udoben in varen prevoz.

 
nemški gostje raziskovali grajsko življenje Natisni E-mail

V letu 2002 smo gostili skupino gostov iz Nemčije, ki so si želeli spoznati slovensko kulinariko in zgodovino. Na 4-dnevni turi smo se ustavili na gradovih Zemono, Mokrice, Otočec in Brdo ter v Vili Bled.